ABC-zwemlessen

Swimmin’ organiseert zwemlessen voor alle kinderen vanaf 4 jaar waarbij de lessen gericht zijn op de eisen van de Internationale ABC- zwemdiploma’s.

De kinderen zwemmen in kleine groepen waardoor zij veel persoonlijke aandacht van de instructeurs krijgen. Door een goede balans tussen hard werken en plezier maken wordt er weer iedere week veel vooruitgang geboekt. Daarbij kan er tijdens de les makkelijk gedifferentieerd worden en kan de veiligheid van de kinderen goed gewaarborgd worden.

• Zwemles vanaf 4 jaar
• Maximaal 4 kinderen per instructeur
• Zwemlessen van 45 minuten

Zwemlessen voor volwassenen

Leren zwemmen
Zijn zwemlessen er nooit van gekomen of is het water nooit uw beste vriend geweest? Wij helpen u graag bij het overwinnen van (eventuele) angsten en werken daarbij aan uw zwemvaardigheid!

In het zwembad van het Maasstad Revalidatiecentrum verzorgen wij zwemlessen voor volwassenen. Doordat de bodem versteld kan worden is dit een ideale omgeving om aan uw zwemvaardigheid te werken. U kunt in alle rust met een van onze ervaren instructeurs gaan werken om uw persoonlijke doelen te realiseren.

Techniek verbeteren
Traint u voor een triatlon of wilt u gewoon aan uw eigen zwemtechniek werken? Dan kunt u bij ons terecht! Onze instructeurs hebben veel diverse zwemervaring, denkende aan (oud) wedstrijdzwemmers tot aan waterpoloërs die veel (internationale) ervaring hebben. Mede door deze ervaringen zorgen zij wekelijks voor afwisselende lessen waarbij uw trainingsdoel niet uit het oog wordt verloren.

Vragen?
Indien u nog vragen heeft over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of via info@swimmin.nl.