Over ons

De zelfredzaamheid van kinderen in het water is essentieel. Ieder kind zou in staat moeten zijn zichzelf te redden mocht het onverwacht gekleed te water gaan. Het nationale zwemprogramma in Nederland is uniek. Vrijwel alle kinderen vanaf 4-5 jaar starten met zwemlessen om uiteindelijk de Nederlandse A, B en C zwemdiploma’s te behalen.

Zwemlesvoorexpats.nl

Onder de naam Zwemlesvoorexpats.nl is de zwemschool gestart in 2009.

In de periode dat de zwemschool actief was als Zwemlesvoorexpats.nl hebben wij zwemlessen gegeven aan (voornamelijk) Nederlandse gezinnen over de hele wereld (o.a. in Nieuw-Zeeland, China, Bazilië en de Verenigde Arabische Emiraten).

Zwemles 4

Na jaren lang zwemles te hebben gegeven in het buitenland zijn we in 2012 ook gestart met zwemlessen in Nederland met dezelfde kernwaarden. Maximaal 4 kinderen per instructeur, voor kinderen vanaf 4 jaar, onder de naam: Zwemles 4.

In de periode van 2012 – 2018 zijn we gestart in Rotterdam, Heinenoord en Heerjansdam.

Swimmin’

We mogen met recht zeggen dat we ontzettend dankbaar zijn voor de mooie ervaringen die we de afgelopen jaren hebben opgedaan tijdens al onze zwemreizen rondom de wereld.

Naast alle mooie ervaringen hebben we ook gezien dat zwemonderwijs niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Om wereldwijd ons steentje bij te dragen in landen waar de verdrinkingsdood een groot probleem is zijn we in 2018 gestart met de Swimmin’ Foundation.

Swimmin’

Swimmin’ Heinenoord
Swimmin’ Barendrecht
Swimmin’ Rotterdam Maasstad Ziekenhuis
Swimmin’ Rotterdam Ringdijk

Swimmin’ Bangladesh Foundation

Foto’s

Ons team

Tom
Tom
Mark
Mark
Irene
Irene
Britt
Britt
Deveney
Deveney
Nathalie
Nathalie
Eva
Eva
Saskia
Saskia
Simone
Simone
Pim
Pim
Romy
Romy
Naomi
Naomi
Mylene
Mylene
Jenna
Jenna
Emily
Emily
Chris
Chris
Annemieke
Annemieke
Boaz
Boaz
Wilma
Wilma
Nico
Nico