ABC-diploma zwemlessen

Indien u in het buitenland woonachtig bent, heeft u waarschijnlijk al ervaren dat er weinig aanbod is op het gebied van zwemlessen. Indien het aanbod er is, dan zijn de zwemlessen nauwelijks te vergelijken met de lessen in Nederland.

Swimmin’ biedt een op maat gemaakt programma aan om zwemlessen in het buitenland te verzorgen. De zwemlessen zijn gericht op de Nederlandse ABC-diploma’s waardoor de veiligheid van de kinderen weer centraal staat.

Het programma wordt aangepast aan de wensen van de ouders. Om tot een maximaal resultaat te komen wordt er een spoedcursus gegeven. Dit kan ook worden verstaan als een zwemweek. De lessen worden in een aantal achtereen opvolgende dagen gegeven waardoor de kinderen veel progressie boeken. Aan het einde van de zwemweek gaan de deelnemers afzwemmen. De kinderen die aan de gestelde diploma eisen voldoen zwemmen dan af voor het A, B of C diploma. De kinderen die nog niet zo ver zijn, zwemmen dan af voor een officieel Swimmin’ certificaat. Op dit certificaat staan alle geboekte vooruitgangen weergegeven en tijdens het afzwemmen worden alle nieuwe aangeleerde vaardigheden gedemonstreerd.

Gedurende de zwemweek worden er dagelijks terugkoppelingen aan de ouders gegeven. Door op een speelse wijze de lessen te geven, hebben de kinderen plezier in zwemmen. Wanneer kinderen iets leuk vinden, blijven zij hun best doen en kunnen zij ook de intensieve lessen (gemakkelijk) aan. Een ander voordeel is dat u de lessen ten alle tijden kunt bijwonen en de kinderen kunt aanmoedigen!

Zwemvaardigheid

Sommige kinderen zijn na het C-diploma nog niet klaar met zwemles. Gelukkig is het bij ons mogelijk om nog zwemvaardigheiddiploma’s te behalen.

De zwemvaardigheid zwemlessen zijn gebaseerd op:

  • Reddendzwemmen

  • Snorkelen

  • Wedstrijdzwemmen

  • Waterpolo

Zwemles voor volwassenen

Ook voor volwassenen is het mogelijk om tijdens onze bezoeken zwemlessen te nemen. Van zelfredzaamheid tot aan technieken of het aanleren van zwemslagen, wij helpen u hier graag bij.

Samenwerking met de Swimmin Foundation

Tot 2018 was Swimmin’ (onder de oude bedrijfsnaam Zwemles 4) heel actief in het buitenland. In de drukste periode was de zwemschool actief in 15 verschillende landen buiten Nederland (voornamelijk ook buiten Europa).

Vanaf 2018 ligt de focus in het buitenland voornamelijk op de Swimmin’ foundation. Op deze manier gaan wij ervoor zorgen dat wij met onze kennis ook daadwerkelijk ons steentje bijdragen aan de gigantische verdrinkingsaantallen in oa. Bangladesh.

Dit betekent niet dat we helemaal geen zwemlessen meer geven aan Nederlandse gezinnen die in het buitenland wonen, echter is onze beschikbaarheid tegenwoordig wel beperkt.

Wij hebben ervoor gekozen de zwemlessen die wij in het buitenland verzorgen aan te bieden via de Swimmin’ foundation. Hierdoor verandert er qua invulling van de zwemweek niet heel veel.

Dezelfde instructeurs met hetzelfde concept komen langs om de zwemweken te organiseren, echter gaan de opbrengsten van deze zwemweken nu voor 100% naar de foundation.

Benieuwd of wij nog ruimte in onze agenda kunnen maken om langs te komen?

Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op deze website!

voor wie